Get To Know Us

Om himact

Firmaet ble startet, og drives, av Monica E. Ramsøy (Higraff):

Etter å ha jobbet i skole- og helsevesen i mange år, og gjennom  erfaringer, har jeg lært mye om det som kan styrke motstandskraft i møte med livets utfordringer. Jeg ønsker derfor å dele praktiske verktøy som kan hjelpe når en møter stress og vanskelige situasjoner, og hvordan en kan styrke sin egen helse og velvære. En helhetlig tilnærming til helse, der fysiske, psykiske, sosiale og åndelige behov er inkludert mener jeg er viktig. Himact betyr derfor integrert helse, mestring og mening.

Monica

Design uten navn (16)

Monica har en mastergrad i helsefremmende arbeid og helsepsykologi, er utdannet sykepleier og har en snart fullført bachelor i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen (UIB). 

Hun har jobbet som lærer i videregående skole i over 15 år, og har kompetanse og interesse for å styrke fysisk og psykisk helse for privatpersoner og i arbeidslivet. I tillegg er hun sertifisert kursholder for kurset Livskompasset, ACT- takle stress, og tilbyr også egne kurs, med grunnlag i psykologiske verktøy som har støtte i forskning.

Månedens bedrift, mai 2020


Veldig hyggelig at Himact ble månedens bedrift på etablerersenteret mai 2020.

https://www.etablerersenteret.no/manedens-bedrift/aksept-og-forandring/

Livskompasset, ACT: takle stress

4 steg fra stress til helse, mening og merstring. Kurset kan bestilles av privatpersoner når dørene er åpne, og ellers av grupper i skole og arbeidsliv. Send melding til: kontakt@himact.no for mer informasjon, eller å stå på venteliste.

Vendepunktet

Hvordan gå fra trigget til harmoni og nye muligheter idag? Send melding til kontakt@himact.no hvis du vil vite mer, eller stå på venteliste til dette kurset.

Samtaler

Trenger du en samtalepartner, og støtte til å ta nye steg idag? Send melding til: kontakt@himact.no for å avtale tid, eller finn time i min kalender.

Gratis tips

om vanskelige tanker, følelser og stress